онлайн уроци по детска математика

Онлайн уроци по детска математика

Математиката е интересна наука, която позволява развиването на мисленето, подобряването на концентрацията и много други. В Академия Сметало адаптирахме учебния материал към виртуалните класни стаи и така децата имат възможност да учат от всяка точка на страната.

Занятията са разработени по такъв начин, че малчуганите да не скучаят, а материалът да се усвоява изключително бързо и лесно. Това го постигаме чрез много игри и предизвикателства, които да създават усещането, че детето не учи, а се забавлява с приятелите си. Освен новите знания, по време на уроците децата развиват и различни умения като логическо мислене, креативност, концентрация и как сами да решават проблеми.

Как протичат уроците?

Онлайн курсът по математика за деца 4-8г. протича с помощта на софтуера Zoom. В началото на урока децата трябва да влязат във виртуалната класна стая и да започнат приключението си.

При започването на занятието се представя учебния материал, който ще бъде изучаван и се преговаря този от миналия път. Проверява се домашното и се обсъждат евентуални проблеми. След това децата се запознават с новия материал и започват да решават различни главоблъсканици. Оцветяване, смятане , изрязване и строене са само част от нещата, които можете да очаквате по време на уроците. В края на занятието малчуганите получават домашно и така урокът приключва.

При онлайн уроците е добре и родителите да се включват, защото по-малките ученици понякога имат проблеми с използването на ножица, например.

Каква е продължителността на курса?

Курсът по детска математика е 3 месеца, а занятията се провеждат както през седмицата, така и през уикенда. Може да изберете най-подходящия вариант за вас като разгледате обявения график.

Какво е нужно за курса по детска математика?

За занятията по математика за деца не е нужна предварителна подготовка от страна на децата. Тъй като в „Академия Сметало“ наблягаме върху използването на много материали, сме подготвили за всяко дете кутия със всичко необходимо за участие в курса. Единственото, което се очаква от вас е да имате компютър и интернет връзка.

Повече информация относно занятията по детска математика може да намерите ТУК!

Вашият коментар